Røget laks -
​salg til restauranter

​Er du på udkig efter lækker og velsmagende røget laks til din restaurant, og leder du i den forbindelse efter en engrosforhandler? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Gourmethuset tilbyder vi blandt andet engrossalg af røget laks til restauranter i hele Sønderjylland og i resten af landet.

Vi har fokus på det gamle håndværk

Vi har fokus på det gamle håndværk i forbindelse med processen omkring hjemmerøget laks, og det sikrer en helt særlig både smag og konsistens på laksen. Til røgningen anvender vi norsk laks, som ikke kommer fra opdræt. Vi får fisken leveret én gang om ugen, og det betyder, at vi altid har et friskrøget produkt, som vi kan levere til restauranter.

Når vi får laksen leveret, starter vi med at foretage en tørsaltning af laksen, som vi efterfølgende tørrer i et kølerum. Herefter ryger vi laksen i vores egen gammeldags rygeovn.

Vores priser på røget laks

1 side røget laks sælges efter dagspris på auktion.

Der er også mulighed for, at vi kan pakke det på andre måder, hvis du har nogle særlige ønsker til mængder og pakninger.

Kontakt os og hør mere om vores engrossalg

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores engrossalg af røget laks til restauranter, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores priser, fremgangsmåde eller lignende.

Vi henvender os hovedsageligt til restauranter i Sønderjylland, men vi forhandler også gerne vores produkt til restauranter andre steder i landet. 

Ved bestilling af mad er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Kommer du ind forbi, vil der som regel være folk at træffe i huset
​mandag-fredage fra 9-ca. 16​

Ved bestilling, vil der ved afbud 14 dage eller derunder til det bestilte arrangement, blive opkrævet et gebyr på 1500 kr.​

Catering/Mad ud af huset - alle ugens dage. 

Søndag dog kun ved selskaber over 20 pers.​ 

Kontakt os for yderligere informationer

Kontakt

Gourmet-Huset

Tøndervej 124

6200 Aabenraa

Tlf: 28 57 99 67

​Send​ mail

​CVR: ​33176147

smiley_42

Find vej